Innebandydagar


Tråkigt att behöva säga att vårat läger är över. Men det har varit två jobbiga och samtidigt roliga dagar för alla medverkande. Jag och susanna kan inte annat än att tacka för sponsringen vi fått för att få dessa två dagar till att gå från idée till verklighet.

Onsdagen och torsdagen under denna vecka har vi bara tränat, tänkt och pratat innebandy.
Dagarna var uppbyggda med fokus på teknik, pass och fys ena dagen och spel, uppspel den andra. Något som gav en stor guldkant under detta lilla läger var att vi fick låna in två spelare ifrån Ibk dalens Herrlag. I form av Johan Alm och Sebastian Håkansson, vilket tjejerna tyckte var roligt.

Vi har inte bara setts på hallen utan även på förstasidan på vk sporten på torsdagen. Riktigt roligt med extra PR för lägret.
Man kan göra mycket med ett projektarbete om man har kontakter och en vilja. Vilket både jag och susanna haft hela tiden med detta projektarbete.

Tjejerna vi hade under dessa dagar spelar vanligtvis i Holmsund citys f94/95 och Obbola IK f94/95. Och utifrån vår utvärdering vi hade i slutet av lägret kunde man sammanställa att tjejerna tyckte detta var roligt samt att vi skötte oss mycket bra som ledare.

Jag och Susanna tyckte detta läger varit skit roligt att planera och leda. Och nu är det tillbaka till verkligheten som gäller för oss alla.


Kram Rebecca och Susanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0