Innebandydagar i Holmsund

Hejsan hoppsan

Vi är två tjejer som heter Susanna och Rebecca och vi går årskurs 3 på gymnasiet. Vi har under tredje året en kurs som heter PA100. Detta innebär att man under ett år ska göra ett projekt. Vi har då valt att anorda ett Innebandyläger nu under onsdag och torsdag på kulturlovet. Den största anledningen till varför vi valde att göra ett läger, är för att båda två är väldigt intresserade och vi är själva aktiva inom innebandyn.

De som kommer delta under våra lägerdagar är Obbola IK och Holmsund Citys tjejer födda 94/95. Vi valde dessa lag för att de kommer i framtiden vara stommen för ett J18 lag och vi vill ge dem möjligheten att lära känna varandra på och utanför planen på ett bra sätt.

Under dessa två dagar kommer vi att ha 4 träningar, ett fyspass och aktiviteter som inte har med boll och klubba att göra. Vi kommer även att bjuda på lunch till tjejerna. Vi kommer att hålla till på storsjöhallen i Holmsund så där kommer det vara fart och fläkt från ca 10.00-18.00 under båda dagarna. Kom gärna och kika!

Förberedelserna inför detta läger har varit enorma. Man tror inte att det är så mycket som ska fixas, men man måste lägga ner kropp och själ för att få allting att fungera. Men allt fungerar om man vill :) Vissa dagar har varit värre än andra. Vi har åkt fram och tillbaka i stan nu de sista dagarna och fixat allt från mat till speedshoting maskin... Nu idag har vi försökt få ihop våran pastasallad som vi ska äta i morgon till lunch (Bilder från dagens lunchfixande finns längre ner på sidan).


Detta är då gurkorna som behövs till en pastasallad för 40pers. Inte nådigt.. Tog lååång tid att hacka upp.
18 gurkor, den ni!


Pastasallad i mängder.



Rebban hackar för fulla muggar

Vi kommer troligtvis att intervjua tjejerna under tiden på lägret och höra vad de tycker osv. Vi hoppas också på att kunna ta och lägga in så många bilder som möjligt under tiden. Vi ska göra vårt bästa.

Vi skriver snart igen och berättar hur fantastiskt roligt vi har det! :)
Peace / Suss och Rebban


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0