Kulturlovsgruppen

Tänkte att ni skulle få se vilka vi är som samordnar och planerar Kulturlovet:

Kulturlovsgrupp 2010
Saknas på bilderna: Cathrin Westergren, samordnare för Kulturlovet, Charlotte Jonsson, Umeå Fritid Unga, Helge von Bahr, Kulturcentrum för barn & Unga) och Maria Lindqvist, marknadsföring (bakom kameran)

Kulturlovsgrupp 2010
Längst bak, Carina (ekonomiansvarig för DIY-checken), Ann Forsman Sjöberg (ungdomsombud), Marie Adolfsson (Hamnmagasinet), Johan Miranda Holmgren (ungdomsombud)

Kulturlovsgrupp 2010


Kulturlovsgrupp 2010
Längst bort på vänstra sidan: Greta Adamson (praktikant från Midgård som tillsammans med Rebecca Lundholm har gjort Kulturlovsaffisch, Kulturlovsprogram, bildspel till söndag i Glashuset när vi ska stå och informera om lovet och mycket mycket mer), Sara Nordström (föreningsbyrån) och Maria Edeholt (kulturen).

Kulturlovsgrupp 2010
Fika är obligatoriskt! Fast i detta fall var det webbredaktören (inte med på bild utan bakom kameran på alla bilder) som tjatade sig till fika.
Kulturlovsgrupp 2010
Men jag tror inte att någon klagade... :)

På söndag är du välkommen till Glashuset!!! Sara (i mitten ovan), jag (Maria Lindqvist, bakom kameran) och en ung tjej från Kulturlovsredaktionen kommer att stå i Glashuset och informera om allt som händer under lovet! Kom in och snacka med oss så bjuder vi på godis eller frukt.

Vi kommer också att spela musik av unga musiker från Umeå. Vill du att vi ska spela en låt? Mejla den till [email protected] senast fredag kl. 14!!!

/Maria Lindqvist

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0